Afhaallocatie in Aalsmeer

Met ingang van 1 April 2018 is SchuurpapierXL een samenwerking aangegaan met HM Coatings, Aalsmeerderweg 249B 1432CM in Aalsmeer.

Afhaallocatie in Aalsmeer

U koopt nu professionele Heerenlux verf bij SchuurpapierXL.nl in onze webwinkel afhaallocatie HM Coatings Aalsmeerderweg 249B 1432CM Aalsmeer

Als één van de oudste verfmerken in Nederland kent Heerenlux een lange traditie als gerenommeerd verfmerk.

Meer dan 80 jaar verftechnische ervaring is gecombineerd met moderne verftechnologieën. Dit heeft ertoe geleid dat Heerenlux schildersverf ook nu nog synoniem is aan soepele verwerking, strak schilderwerk en jarenlange verfraaiing en optimale bescherming.
Door uitsluitend hoogwaardige harsen en de allerbeste ingrediënten te verwerken beantwoordt Heerenlux volledig aan de eisen van de moderne professionele schilder om kwalitatief schilderwerk te kunnen leveren dat jarenlang in goede conditie blijft.
Goed aangebracht Heerenlux’ verfwerk kan met minimaal periodiek onderhoud langdurig zorgen voor een goed verzorgde uitstraling en bescherming bieden tegen weer en wind.

Onze website bevat duidelijke productinformatie en -uitleg. Ook zijn in de site up-to-date veiligheidsinformatiebladen opgenomen en komen diverse praktische adviezen aan bod.

HM Coatings logo 200 x 110

Scroll naar boven