Veelgestelde vragen

Retourneren/Garantie

Op alle aanbiedingen en bestellingen zijn de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de website, van toepassing. Wij staan in voor de bruikbaarheid en deugdzaamheid van het product. Bij een defect kan er beroep worden gedaan op wettelijke garantie.
Indien het product niet voldoet aan de verwachtingen, neem dan contact op met onze klantenservice via info@schuurpapierxl.nl of via 06-29 093 085

Een defect product kan veroorzaakt worden door een productiefout en valt onder onze garantie.
Denkt u dat er sprake is van een productiefout, neem dan contact op met onze klantenservice via info@schuurpapierxl.nl of via 06-29 093 085

 

Mocht er sprake daadwerkelijk sprake zijn van een productiefout, dan wordt u hier over bericht en zullen wij met een gepaste oplossing komen.

Wanneer het product defect is wegens normale slijtage kunnen wij dit helaas niet vergoeden.
Klachten en artikelen die wij niet kunnen vergoeden zijn:
1.normale slijtage
2.beschadiging door verkeerd of intensief gebruik veroorzaakte gebreken

Mocht u een klacht hebben over een artikel dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@schuurpapierxl.nl of via 06-29 093 085

 U kunt het beste eerst met ons contact opnemen via info@schuurpapierxl.nl of via 06-29 093 085. U ontvangt dan van ons een retourzending sticker.
Vervolgens kunt u het pakket aanbieden bij een PostNL punt. U kunt hier kijken waar de voor u dichtstbijzijnde PostNL punt gelokaliseerd is. Na ontvangst van uw retour ontvangt u van ons een creditnota en volgt terugbetaling van uw aankoopbedrag.

Betalingen

Het is afhankelijk van de door u gekozen hoe lang het duurt voordat uw betaling is verwerkt. Bij betaling via iDEAL wordt de betaling vrijwel direct verwerkt. Bij betaling via creditcard wordt het rekeningbedrag gecrediteerd wanneer uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Bij PayPal wordt het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account wanneer u uw bestelling in ontvangst heeft genomen. Bij vooruitbetaling en betaling op rekening moet u, afhankelijk van uw bank, rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 4 dagen. 

Bij vooruitbetaling moet u, afhankelijk van uw bank, rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 4 dagen. Zodra uw betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling direct klaargemaakt voor verzending.

Wanneer u kiest voor betalen op rekening ontvangt u bij aflevering van uw bestelling een rekening en een acceptgiro. U hebt na ontvangst 14 dagen de tijd om uw factuur te voldoen via de bijgesloten acceptgiro of via internet bankieren. Deze betalingstermijn is onafhankelijk van onze 14-dagen retourrecht.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de betaling van uw rekening en het ontvangen van een aanmaning zich hebben gekruist. Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij vooruitbetaling en betaling op rekening, afhankelijk van uw bank, er een verwerkingstijd van 2 tot 4 dagen geldt. Wanneer u de volledige rekening al heeft betaald, kunt de aanmaning als niet verzonden beschouwen.

Indien een deel van uw bestelling wordt geretourneerd binnen de betaaltermijn van 14 dagen, hoeft u alleen de door u behouden artikelen te betalen. Nadat wij uw retour zending in ontvangst hebben genomen, ontvangt u een e-mail met hierin het nieuwe rekeningbedrag.
Is de betaaltermijn van 14 dagen echter al verstreken, dan dient u de gehele rekening te voldoen om bijkomende kosten te voorkomen. Het teveel betaalde bedrag zal na ontvangst van de retourzending weer op uw rekening worden teruggestort.

Levering

Wij berekenen € 6,75 excl. BTW verzendkosten in Nederland voor bestellingen onder een bedrag van € 50,- excl. BTW. Alle bestellingen boven een bedrag van € 50,- excl. BTW worden gratis verzonden.
Overige Europeesche landen € 9,75 excl. BTW. voor bestellingen onder € 75,- excl. BTW
Retourzendingen zijn GRATIS.

Bestellingen geplaatst voor 16.00uur en mits op voorraad, worden de volgende dag geleverd.

Scroll naar boven