Ruilen/Retourneren

SchuurpapierXL - het beste adres voor alle benodigdheden

14 Dagen retourrecht

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Alle goederen kunnen binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd indien deze in originele staat zijn en indien mogelijk in originele verpakking.

Indien u het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat u het artikel niet vies maakt en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Na ontvangst van uw retourzending wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

U kunt het pakket aanbieden bij een PostNL punt. U betaald voor de retourzending op het postkantoor en wij betalen u dit terug na ontvangst van het pakket, samen met uw creditnota. U kunt hier kijken waar de voor u dichtstbijzijnde PostNL punt gelokaliseerd is.

Verzendkosten Retourneren

Het retourneren van uw bestelling is geheel kosteloos!

Terugbetaling

Verwerking van een retourzending bij SchuurpapierXL:

 

  1. Verstuur de retourzending via een PostNL punt en bewaar uw verzendbewijs.
  2. Uw pakket wordt door PostNL bij ons bezorgd.
  3. Uw retourzending wordt gecontroleerd.
  4. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend.

 

 

Scroll naar boven